STRATENMAKER PUTTEN

Putten is waar het allemaal begon. In 2018 begonnen wij met ons eerste filiaal in Putten, vanaf deze locatie werden diverse opritten & tuinen aangelegd in Putten, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk en Barneveld.

Stratenmaker Putten

Mijn naam is Frank van Ommen. met 12 jaar ervaring met het bestraten van tuinen tot grootschalige gemeenteprojecten durf ik te zeggen dat geen klus te spannend is om te realiseren. de kwaliteit van u project staat voor mij voorop en ik zal er dan ook alles aan doen om u tuin geheel naar u smaak te realiseren. tijdens een bezichtiging bespreek ik u wensen en zal ik u waar nodig van advies voorzien om zo het optimale uit u klus te kunnen halen.

Tuinaanleg Putten

Of u nou u huidige bestrating opnieuw wilt laten herbestraten of juist van een compleet nieuw jasje wilt voorzien bij ons bent u aan het goede adress! wij denken mee met u wensen en doen er alles aan om een mooi stukje werk af te leveren waar u nog jarenlang van zult kunnen genieten.

Sierbestrating Putten

Ook Sierbestrating worden we bij Bestratingexperts niet warm of koud van! Vaak zijn dit projecten die tijdrovend werken maar achteraf het dubbel en dwars waard zijn. onze vakmannen gaan geordend te werk en zullen ervoor zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart tijdens het aanbrengen van u sierbestrating! zodra onze vakman u klus definitief afgerond heeft zult u enkel af en toe nog met een bezem splitzand hoeven invegen om vervolgens nog jaren lang met veel plezier van u stukje straatwerk te mogen genieten!

Tuinaanleg Amersfoort

Frank van Ommen

Frank, onze Chief Trottoir Officer heeft vele jaren ervaring als stratenmaker. Begonnen bij Kieft Stratenmakers Putten in 2008 heeft hij sinds dien duizenden meters bestrating geplaatst. Geen uitdaging is te groot en samen met zijn team staat hij voor u klaar voor de regio Putten, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk en Barneveld.

Als Chief Trottoir Officer is Frank ook verantwoordelijk voor kwaliteit van het straatwerk in alle regio’s.