Kosten Bestrating

De kosten om uw (tuin) bestrating aan te leggen varieren erg afhankelijk van het soort bestrating, huidige bestrating, bereikbaarheid (Kunnen wij overal makkelijk bij) en oppervlakte van de werkzaamheden. Via het formulier aan de rechterzeide kunt u gratis een offerte aanvragen. Wij zullen de gegevens doornemen en telefonische contact opnemen om een bezichtiging in te plannen.

Gratis Offerte

Om een correcte offerte op te stellen is het essentieel dat er een bezichtiging uitgevoerd wordt. Tijdens de bezichtiging kijken wij naar de huidige situatie, of er bijzonderheden zijn etc. Na bezichtiging wordt een definitieve offerte opgesteld en per mail verstuurd. De offerte is altijd 4 weken geldig.

Zodra u akkoord gaat met de offerte zullen wij een aanbetaling in rekening brengen van 25% tot 50% afhankelijk van materiaal aanlever keuze. Tegelijkertijd zal uw bestrating expert een afspraak maken om het werk uit te voeren. Let op: afspraken kunnen wegens weersomstandigheden gewijzigd worden.

Bezichtiging wanneer het u uitkomt

Meeste klanten werken overdag. Een bezichtiging ‘s avonds is dan ook erg fijn. Bij Bestrating Experts komen wij langs wanneer het u uitkomt. Zo hoeft u nooit een vrije dag op te nemen om een bezichtiging in te plannen.