Tuin Bestrating

Door de jaren heen hebben wij vele honderden tuinen aangelegd waardoor wij ons als echte expert durven te profileren. Het aanleggen van een tuin is meer dan het plaatsen van het straatwerk. Wij doen ons uiterste best uw droomtuin te realiseren. Dit doen wij door een uitgebreide inventarisatie uit te voeren waarbij uw wensen duidelijk in beeld komen. Enkele belangrijke vragen voor ons zijn;

  • Wat betekend uw tuin voor u?
  • Hoeveel tijd spendeert u in uw tuin?
  • Waarom wilt u uw tuin aanpakken?
  • Uw voorkeur met betrekking tot zon en schaduw
  • etc.

Middels deze inventarisatie krijgen onze stratenmakers een duidelijk inzicht in uw wensen en kunnen wij adviserend te werk gaan. Van advies over stenen tot hoe ontwerp je de ideale tuin. Alles is mogelijk.

Voor Ieders Budget een Oplossing

Onze experts weten voor ieders budget een gepaste oplossing te vinden, zo is het mogelijk een gedeelte van het voorwerk zoals oude beplanting verwijderen etc zelf aan te pakken om zo kosten te besparen. Geeft u liever alles uit handen van het verwijderen van voorgaande bestrating/beplanting tot het inrichten van uw nieuwe tuin waarbij gazon, bestrating en beplanting aangelegd wordt. Alles is mogelijk.

Meer weten? Neem dan snel contact op!

Uw Droomtuin! 

Zijn wij de voordeligste stratenmaker? Waarschijnlijk niet. Maar wij zijn er wel voor uw droomtuin. Van ontwerp tot realisatie en uiteraard ook nazorg. Bij ons staat kwaliteit voorop, dit kost soms een paar uurtjes extra, maar zo kunnen wij garanderen dat het straatwerk zo lang mogelijk meegaat. Immers is uw tuin wel een stuk leefgenot waar u de hele zomer (en uiteraard de overige seizoenen) van moet kunnen genieten. 

Recente Aangelegde Tuinen