Werkwijze

Stap 1 – Bezichtiging & Offerte

Voordat wij kunnen beginnen komen wij altijd persoonlijk langs om de huidige situatie te bekijken. Wij zullen een inschatting maken van het voorwerk (ruimen van huidige begroeiing/straatwerk), benodigde materiaal en inspanning voor de nieuwe bestrating/tuin. Tevens zullen wij uw wensen uitgebreid bespreken. Onze experts denken altijd met u mee en komen met adviezen die ze met u bespreken. Aan de hand van het gesprek zullen wij een offerte uitbrengen die 14 dagen geldig is.

Overtuigd van onze kracht? Vraag dan snel een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Stap 2 – Voorbereidende werkzaamheden

Voordat het echte straatwerk kan beginnen zullen wij materiaal bestellen, leveren en het huidige straatwerk en begroeiing verwijderen. In sommige gevallen kiezen onze klanten ervoor dit zelf te doen om de kosten te minimaliseren. Dit zal in de besprekingen met uw expert besproken worden. Zodra alle voorbereidende werkzaamheden voltooid zijn kan het echte werk beginnen.

Wij helpen u graag met uw nieuwe project.

PLAN EEN BEZICHTIGING

Stap 3 – Uitvoeren Werkzaamheden

Zodra alle voorgaande stappen voltooid zijn zullen onze bestratingexperts het werk uitvoeren. Vaak zullen ze met twee man sterk komen, een stratenmaker en een opperman. Dit duo is instaat een gemiddelde tuin binnen 1 werkdag te voltooien. Het kan zijn dat door specifieke wensen zoals sierbestrating etc. de werkzaamheden langer duren. Dit wordt uiteraard met u besproken. Wij werken altijd met aangenomen projecten, vertragingen worden dus nooit bij u in rekening gebracht!

Stap 4 – Kwaliteits Controle

Kwaliteit staat bij ons voorop daarom komen wij altijd binnen 3 maanden langs voor kwaliteitscontrole. Wat houd dit in? Tijdens kwaliteitscontrole checken wij op een later tijdstip op eventuele verzakkingen en of water correct wegloopt. Het is essentieel dat dit later uitgevoerd word zodat het verse straatwerk kan rusten. In het geval dat verzakkingen geconstateerd worden dan zullen wij kosteloos herstelwerkzaamheden uitvoeren. 

Wij helpen u graag met uw nieuwe project.

PLAN EEN BEZICHTIGING